Terratech

Neked ajánljuk, ha

  • egy elegáns teraszt szeretnél
  • az év folyamán legalább 6 hónapon keresztül használni szeretnéd
  • a 2 színből tudsz választani (RAL 9001 – krémfehér, RAL 7016 – antracit)
  • a későbbiekben akár télikertté alakítanád

$0.00

Terra-Cube teraszfedés

A Terra-Cube alumínium terasz a kategóriája királynője. A CUBE otthoni tető, más néven terasz vagy kerti tető. A verandával extra életteret teremthet, és luxus megjelenést kölcsönöz otthonának. Közelebb vagy a természethez is. Akár süt a nap, esik az eső vagy havazik, egész évben ülhet kertjében és élvezheti a friss levegőt

Az extra széles oszlopok és a 250 x 250 mm-es ereszcsatorna robusztus és stílusos megjelenést kölcsönöz ennek a verandának vagy kerthelyiségnek. Ezenkívül a kristálytiszta üvegtető (láthatatlan tetőlejtéssel) rengeteg természetes fényt biztosít. A CUBE mindig megerősített ereszcsatornával rendelkezik, amely biztosítja, hogy akár egy hét méter széles lombkorona is fel tudjon állni két oszlopon.

A tetőszerkezet egyenes, nem lejtős, a kockára emlékeztető szerkezet tökéletesen illeszkedik a mai modern formatervezésű házakhoz. Az integrált vízelvezetésnek köszönhetően a tető lejtős kialakítás nélkül is minden csepp esővízet elvezet a szerkezet tartólábaiba.

Négylábú kialakításának köszönhíten elhelyezhetjük közvetlen a falnál vagy szabadonálló változatként. Így nemcsak a ház, de a kert ékessége is lehet.

Szériatársaihoz hasonlóan bármely kiegészítővel felszerelhető kínálatunkból, a fix falak, tolóajtók segítségével teljesen lezárható, s egész évben használható.

Termékjellemzők

Szín: RAL 9001 – krémfehér, RAL 7016 – antracit

Robosztus oszloppal az  oszlopszélesség: 190 mm *250 mm

Hóterhelés: 190 kg/m2

Méret: Szabadon választható méret; 3 – 7 m között szélesség, 2,5m – 4m között mélység

Tető típus: 10 mm üveg

Optikailag vízszintes tetőszerkezet

7 méter szélességig akár két tartó oszloppal

Csatorna: rejtett esővíz elvezetés

Bővítés: A későbbiekben télikertté alakítható

Akár falhoz, akár szabadon telepíthető.

 

Természeten ez a típus is megfelel a német gyártónk minden minőségbiztosítási követelményének és erre a termékünkre is 5 év garanciát vállalunk.

Árajánlatkérés

Válaszoljon néhány kérdésünkre, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!